Wedding

Rezervarea restaurantului pentru nuntă

tent-wedding-receptionSursa foto : bellethemagazine.com

Pentru ca sezonul nunților a început deja, probabil că multe dintre cuplurile care s-au hotarat să se casătorească inspirate fiind de nunțile prietenilor și multitudinea fotografiilor apărute pe Facebook recent, se gândesc sa facă primul pas pentru o nuntă de vis, și anume închirierea restaurantului.

Înainte de a merge la primul restaurant care vă vine în minte este recomandat să vă gândiți la stilul pe care îl doriți pentru nuntă, pentru a  creea o atmosferă relaxantă și armonioasă. Alegerea restaurantului potrivit stilului nunții precum și dorințelor voastre este foarte importantă pentru reușita petrecerii de nuntă.

Rezervarea restaurantului se face cu aproximativ un an inainte de nuntă, aceasta pentru a vă asigura că îl rezervți pe cel dorit și nu ce a mai rămas liber pentru data nunții voastre. Înainte de a-l rezerva trebuie să stabiliți stilul nunții, astfel încat restaurantul să fie conform dorințelor voastre.
Trebuie să urmariți ca decorul restaurantului să se potrivească cu decorațiunile pe care vi le doriți, dacă luminozitatea este potrivită, daca se poate amenaja un ring de dans suficient de mare și dacă locația este accesibila invitatilor.
Este foarte important să stiți câți invitați veți avea la nuntă acesta fiind următorul criteriu de a alege restaurantul.

Pentru a obține un raport calitate/preț cât mai bun va trebui să întocmiți o listă bine organizată pentru fiecare restaurant la care v-ați interesat, astfel veți putea face comparațiile foarte clar.

Pentru că îmi doresc să vă vin în ajutor am creat o listă completă cu toate întrebările necesare pentru a afla tot ceea ce este important pentru voi în seara nunții.

Sper să vă fie de folos!

intrebari1 intrebari2intrebari3intrebari4

Dacă doriți să descărcați lista cu întrebări în format PDF o gasiți AICI.

Pupici cu sclipici!
Diana MaryD

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.